1. PRODUCTES PRECUINATS

Treballem amb producte 100% fresc, motiu pel qual alguns dels nostres productes tenen un preu variable segons mercat i no podem mostrar-lo a la nostra botiga on-line.

Per fer la comanda d'aquests productes precuinats de preu variable, caldrà que els afegiu a la cistella de pressupostos i envieu el formulari amb les vostres dades.

Quan rebem la vostra sol·licitud de pressupost us enviarem el preu total detallat del producte seleccionat així com les instruccions per poder fer la compra on-line (Enviaments a tota la província de Tarragona).

També podreu recollir les vostres comandes, si així ho desitjeu, a la nostra botiga dins l'horari habitual, de dilluns a dissabte.

2. PLATS FESTIUS PER EMPORTAR

Elaborem, per encàrrec, plats festius per emportar amb producte de primeríssima qualitat i 100% naturals. Arrossos, calderetes de llamàntol o de llagosta, fideus rossos, paelles...

Podeu fer la comanda on-line a través de la nostra web. El punt de recollida, si escolliu el producte recent fet (*), serà la nostra botiga a l'hora concertada.

Si voleu que us ho enviem a casa (*) haureu d'escollir l'opció refrigerat/congelat en el moment de fer la comanda. Garantim al 100% la qualitat i l'enviament del nostre producte tant refrigerat com congelat.

(*)Els plats festius recent fets no se serveixen a domicili. L'enviament a domicili dels plats festius refrigerats/congelats es fa exclussivament a la província de Tarragona.

[google_map_easy id="1"]